lunes, 9 de noviembre de 2009

Presentació


Aquí està la presentació d'avui!

Aquí al blog amb més clama, ens agradaria que tothom pugués veure a la versió "extended" (per dir-ho d'alguna manera) que vam preparar, a part de la "exprés" que ha resultat avui al ser explicada.
És a dir, amb els 6 vídeos que s'hi intercalaven, que sumats són potser 2 o 3 minuts que hem hagut de passar per alt o mostrar més aviat simbòlicament o com a fons.

Hem decidit utilitzar Google Docs per fer que el PDF sigui descarregable des d'aquí amb un link (no hem desxifrat si blogger proporciona maneres d'adjuntar arxius que no siguin foto o vídeo de YouTube):


Malauradament però, Google Docs només permet a l'usuari pujar 25megas, és a dir que no hi cap el PDF amb els vídeos adherits que heu vist avui.

Però "no hay mal que por bien no venga", i això ens ha donat la idea de fer un canal a YouTube per la nostra escuderia on pugueu veure aquests vídeos de Flash i els que vindrán, esperem que també filmacions del nostre procés de treball.

Així que aquí teniu el PDF amb indicadors d'on van col·locats els vídeos, i al canal YouTube "elsAUTOCORIA" els hi pujarem tot seguit amb el mateix títol perquè ho pugueu relacionar.
No cal que us poseu a buscar-los pel nom, que ja posarem també els altres links que condueixin a aquests vídeos de YouTube.

Apa, espero haver sigut entenedor i sino pregunteu o corregiume i intentaré aclarir-vos-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario