domingo, 25 de octubre de 2009

REVOLUCIÓN


I... Nova proposta!

Com hem dit, mantenint l'ecologia com a eix de la nostra escuderia, hem evolucionat (mai millor dit) cap a una nova identitat que ens fa menys caricaturitzats, més seriosos. Una equip que creu que ha assolit un pas més de la cadena evolutiva pel fet de tenir sempre present que l'ecologia no es pot oblidar mai. L'Homo Sapiens porta massa anys perjudicant el medi on viu, nosaltres no ens reconeixem com a tals. Per cuidar del medi enlloc de maltractar-lo és molt probable que s'hagi de buscar en el passat i trobar eines o un tipus de mecànica no més rudimentari sinó amb menys impacte mediambiental.

Amb aquesta filosofia hem escollit el nom de:

REVOLUCIÓN.

- Perquè implica aquesta voluntat d'imposar-se, de creure's amb una veritat no coneguda pels altres (rescatant part d'aquell despotisme d'ECOXTREME, per deixar una porta oberta i si convé recuperar en algun punt les personalitats dels 6 personatges rebeixant el grau de violència, sexe i comèdia).

- Perquè conté la paraula EVOLUCIÓ: Com hem exposat ens considerem un link superior en la cadena evolutiva de Darwin, sóm més evolucionats, potser un Eco Sapiens o un Homo Eco Sapiens?

- Perquè no oblidem que hem de construir un vehicle capaç de desplaçar-se a certa velocitat, i aquesta es mesura en revolucions.

Amb el manifest i properes entrades espero que acabem de tancar aquesta nova identitat!
Aquí està aquest manifest i el moodboard que hem elaborat:

LA EVOLUCIÓN NO ES UNA LÍNEA RECTA / MIRAR ATRAS PARA ADELANTAR / ADELANTAR ES COMPETIR, LUCHAR, REVOLUCIÓN / REVOLUCIONAR ES VOLVER A EVOLUCIONAR / EVOLUCIONAR ES GANAR


No hay comentarios:

Publicar un comentario